Categorieën
Geen categorie

De beste kraamzorg voor jou en je baby

Het krijgen van een kindje is zo spannend en bijzonder, maar ook allemaal heel erg nieuw. Daarom neemt kraamzorg Schiedam jou bij de hand en helpt je de eerste periode door. Vooral bij een eerste baby is het enorm wennen allemaal. Je baby is nog zo klein en alles is nog nieuw voor hem en voor jou. Met kraamzorg weet je dat je in de juiste handen bent en krijg je alles op een duidelijke en liefdevolle manier uitgelegd. Ook wordt bepaalde zorg uit handen genomen. Denk aan het verschonen van het bed, het opvangen van oudere kinderen of je partner bijstaan met het ontvangen van visite.

Hoera een baby!

Negen maanden keek je er naar uit, de geboorte van je baby. En daar is hij dan eindelijk. Zo perfect mooi en piepklein. Het liefste kom jij de komende weken of zelfs maanden je huis niet meer uit en staar je non-stop naar dat prachtige kindje. Kraamzorg begrijpt dat volkomen en zal er alles aan doen om jouw kraamweek perfect te laten verlopen. Geef van tevoren aan wat jouw wensen zijn, hoeveel uren je kraamzorg wilt en de kraamzorg zal zo helemaal aansluiten op wat jij voor ogen hebt. 

Zoveel te leren

Een baby heeft heel veel verzorging nodig en dat leren we niet op school. Natuurlijk kun je vanuit instinct al een eind komen. Maar er valt veel te leren zodra je jouw baby veilig in je armen hebt gesloten. Je baby in bad doen bijvoorbeeld is toch wel even anders dan zelf lekker in een warm schuimbad stappen. Zelfs het verzorgen van je baby zoals aankleden of voedingen geven kan allemaal best even spannend zijn. Hoe geef je je baby het makkelijkste borstvoeding en wat doe je als het niet lukt. Al deze vragen kun je kwijt bij jouw kraamverzorgster, die iedere dag weer voor je klaar staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *