Categorieën
Geen categorie

De beste verloskundigenpraktijk van Dordrecht

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je op zoek gaan naar een verloskundige. Het fijnste is het natuurlijk om een verloskundige te hebben die in de buurt zit. Zo kun je direct er naar toe wanneer je denkt dat er iets mis is of wanneer je je maandelijkse afspraak hebt. De Verloskundigenpraktijk in Dordrecht staat jou tijdens je zwangerschap en kraamtijd graag bij. Alle verloskundigen zijn ervaren in hun vak en blijven door verschillende cursussen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Elke maand een baby controle 

Zwanger zijn is een fijne, maar ook spannende tijd. Je baby groeit flink in je buik en je krijgt zelf te maken met allemaal nieuwe belevingen. Daarom is het fijn om maandelijks jezelf en je baby te laten checken bij de verloskundigen in Dordrecht. Door middel van echo’s wordt gekeken of je baby goed groeit en jij kunt al je vragen en opmerkingen bij ze kwijt. Ook voor een pret echo kun je bij de verloskundigen in Dordrecht terecht! Een pret echo is zoals de naam al doet vermoeden een echo die je doet om even leuk naar de baby te kunnen kijken en vaak wordt er op deze echo ook het geslacht van de baby vastgesteld. Een groot hoogtepunt voor menig papa en mama to be. 

Ook je kraamzorg geregeld 

Nadat je bent bevallen stopt de verloskundigen zorg en ga je over op kraamzorg. Gelukkig kun je ook je kraamzorg in Dordrecht regelen. De kraamzorg komt voor de bevalling eerst kennis maken, kijkt of alles in orde is en of je klaar bent voor de bevalling. Daarna zie je ze tijdens of na de bevalling weer. Het aantal uren zorg hangt af van jouw behoeftes en wat je vergoed krijgt vanuit je zorgpakket. De kraamzorg focust vooral op jou en de nieuwe baby. Ze zullen je desgewenst helpen met de borstvoeding en natuurlijk met het verzorgen van je baby. Zodra de kraamzorg stopt ben je er zelf helemaal klaar voor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *